Reizen betekent vrijheid. Maar in onze moderne wereld betekent vrijheid ook online verbonden zijn, of je nu in een gezellig café zit in Parijs, aan het backpacken bent in Thailand, of een roadtrip maakt door de VS. Met de Chosen Selective MiFi routers ben je verzekerd van een stabiele en snelle internetverbinding, waar je avontuur je ook naartoe leidt. Bekijk hier meer informatie over de betrouwbare routers van CS MiFi & bestel ze direct!

Waarom raden we de routers van CS MiFi aan?

Chosen Selective is een betrouwbaar merk en biedt goede kwaliteit routers aan. Deze routers worden goed beoordeeld en staan sterk in de markt. Bij mobiele routers is het van groot belang dat het goed werkt. CS MiFi heeft handige handleidingen, video’s en uitleg, waardoor de routers gemakkelijk te gebruiken zijn.

De populairste routers van het merk zijn de router voor Europa, en de twee wereldwijde routers (standaard en dual band). Deze MiFi routers lichten we op deze pagina toe.

De Chosen Selective MiFi router voor Europa

chosen selective europa

De Chosen Selective MiFi Router voor Europa is je perfecte reisgenoot binnen de Europese grenzen. Deze kleine krachtpatser biedt een snelle 4G-verbinding voor maximaal 10 apparaten. Dus of je nu belangrijke e-mails moet versturen, routes wilt navigeren, of je favoriete serie wilt streamen, deze router houdt je online.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kan tot 10 apparaten tegelijkertijd verbinden
  • Compact en makkelijk mee te nemen
  • Batterij gaat lang mee, ideaal voor lange dagen onderweg

Bekijk CS MiFi router Europa

CS Global MiFi router – voor Wereldwijd gebruik

chosen selective global
Voor de echte wereldreizigers onder ons is de CS Global MiFi Router een must-have. Deze router werkt overal ter wereld en ondersteunt tot 15 apparaten. Perfect voor die dagen dat je vanuit een afgelegen strand of een bergtop moet kunnen werken.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Wereldwijde dekking
  • Verbindt tot 15 apparaten
  • Betrouwbare en snelle 4G-verbinding

Bekijk CS MiFi router Global

CS Dual Band Global MiFi Router – Voor de veeleisende reiziger

chosen selective dual band global

Als je op zoek bent naar de beste prestaties en stabiliteit, kies dan voor de CS Dual Band Global MiFi Router. Deze geavanceerde router biedt dual-band technologie, waardoor je ook in drukke omgevingen een snelle en stabiele verbinding houdt.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Dual band connectiviteit voor minder storing en hogere snelheid
  • Snel en stabiel internet in alle omstandigheden
  • Ondersteunt tot 10 apparaten

Bekijk CS MiFi router Dual Band Global


Met een Chosen Selective MiFi router in je tas ben je altijd en overal verbonden, met betrouwbaar en snel internet. Of je nu een weekendje weg gaat of een lange reis plant, de MiFi routers van Chosen Selective zijn een slimme keuze. Kies het model dat het beste bij jou past en geniet van zorgeloos internet!