Wat zijn de goedkoopste prepaid tarieven?

Een herlaadkaart is vandaag de dag nog steeds een goede manier om te kunnen bellen, SMS-en en internetten. Er zijn veel providers die goedkope prepaid tarieven aanbieden. Hierdoor wordt het voor jou erg lastig om de prepaid providers met elkaar te vergelijken. In deze blog kom je erachter wat de goedkoopste prepaid tarieven zijn en bij welke provider je het goedkoopst uit bent. Verder laten we de voordelen zien van de goedkoopste herlaadkaart en kun je er direct een afsluiten.

Welke provider heeft goedkoopste prepaid tarieven?

Ben je opzoek naar de goedkoopste prepaid tarieven alleen weet je niet bij welke provider je deze kunt vinden? We helpen jou hier een handje bij. In de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prepaid tarieven met de daarbij horende provider.

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

Zoals jullie zien zijn er een provider erg gericht op het aanbieden van de goedkoopste prepaid tarieven. Mobile Vikings is een goedkope provider op het gebied van prepaid simkaarten. Bij een herlaadbeurt van €15  kost het je per belminuut bij Mobile vikings €0,15. Voor een SMS of 1 MB internet betaal je €0,0075 bij een herlaadbeurd van €15.

Hoe vergelijk je de goedkoopste prepaid simkaarten?

Bij het vergelijken van de goedkoopste prepaid tarieven is het belangrijk je eigen gebruikerspatroon na te gaan. Als jij vaak mobiel belt ben je gebaat bij lage kosten per belminuut. Vind jij het zo af en toe nog handig om iemand een berichtje te sturen is het handig te vergelijken op de kosten per SMS. Voor de meeste mensen is het ook belangrijk de kosten voor het internet te vergelijken. Vind je het bijvoorbeeld handig om te kunnen appen zonder dat je WiFi hebt? Zorg er dan voor dat je een provider kiest met voordelige kosten per MB.

Is de goedkoopste prepaid wat voor jou?

Wil je niet vastzitten aan een abonnement maar wel voordelig kunnen bellen en internetten? Dan is een simkaart met de goedkoopste prepaid tarieven echt iets voor jou. Met een prepaid simkaart heb je zelf in de hand hoeveel belminuten je verbruikt. Hierbij hoef je je geen druk te maken over de looptijden en geldigheid van een abonnement. Het enige wat je hoeft te doen is een prepaid simkaart aan te schaffen en deze op te waarderen wanneer je beltegoed op is. Op deze manier heb je geen maandelijkse kosten en bepaal jezelf hoeveel je uitgeeft aan internet en bellen.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+