Wat is de goedkoopste prepaid simkaart?

Ben je opzoek naar de goedkoopste prepaid simkaarten en heb je geen zin om per aanbieder de prijs en mogelijkheden te vergelijken? In deze blog zullen we je wegwijs maken in de wereld van de goedkope prepaid simkaarten. Ook zullen we je overzichtelijke inzichten geven aan de hand van duidelijke vergelijkingen.

Wat zijn de Goedkoopste Prepaid simkaarten?

Nadat je voor jezelf hebt bepaald waar je prepaid kaart aan moet voldoen is het tijd om te kiezen welke provider het voordeligste is. De verschillende aanbieders hebben hun eigen voor en nadelen. Zo kan de ene aanbieder erg voordelig zijn en spreken van een goede service en de andere provider weer uitblinken in iets anders. Een van de providers die het erg goed doet is Mobile Vikings. Bij Mobile Vikings kun je genieten van de goedkoopste prepaid tarieven. Wil je meer weten over het aanbod van Mobile Vikings? Klik dan op de bestelknop hieronder.

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

lees hieronder meer over de belangrijke zaken bij het vergelijken van prepaid simkaarten.

Hoe vergelijk je de goedkoopste prepaid kaarten?

Om het overzicht compleet te maken zullen we eerst bespreken welke zaken belangrijk zijn om de prepaid simkaarten te vergelijken. Allereerst is het natuurlijk belangrijk de tarieven voor het bellen en sms-en te vergelijken. Providers kunnen het bellen afrekenen in minuten of seconden. Bij het afrekenen in minuten ben je altijd duurder uit. Zo kan het zijn dat je 3,5 minuten aan het bellen bent geweest en er voor 4 minuten wordt afgerekend. Op deze manier kunnen de kosten voor je ‘goedkoopste prepaid kaart’ een stuk hoger uitvallen als verwacht. Ook is het belangrijk te kijken naar de starttarieven die de providers verrekenen. Veel providers rekenen bij het begin van het bellen al een starttarief.

Losse tarieven of prepaid bundels?

Er zijn 2 manieren van afrekenen voor een prepaid kaart. Je kan afrekenen tegen losse tarieven of kiezen voor prepaid bundels. Als je je telefoon bijna nooit gebruikt en vooral gebruikt maakt van internet op een wifi netwerk is de goedkoopste prepaid kaart een kaart tegen losse tarieven. Maak je echter vaker gebruik van bellen en internet dan doe je er verstandig aan prepaid bundels aan te schaffen. Op die manier zal je de goedkoopste prepaid hebben.

Waar moet de goedkoopste prepaid kaart aan voldoen?

Voor het vergelijken van de prepaid simkaarten is het belangrijk je eigen voorkeuren mee te nemen. Mensen die veel bellen zullen de voorkeur geven aan een kaart met weinig kosten per belminuut. Mensen die veel gebruik maken van mobiel internet zullen gebaat zijn bij een internetbundel met veel voordelige mb’s. Het handige van prepaid is dat dit per maand aangepast kan worden. Denk je de ene maand veel mb’s te gebruiken? Dan kun je dit gemakkelijk aanpassen voor de betreffende maand. Heb je de andere maand niet zoveel te besteden? Geen paniek, wat je niet gebruikt betaal je ook niet voor.

1.7/5 - (4 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+