Goedkope Prepaid kopen?

14 jan 2019 Algemeen

Is je abonnement afgelopen of wil je juist niet meer aan een abonnement vastzitten? Dan is prepaid wellicht iets voor jou! In deze post gaan we je meer vertellen over wat prepaid eigenlijk inhoudt. Natuurlijk kom je ook te weten waar je goedkope prepaid herlaadkaarten kunt aanschaffen.

Goedkope prepaid herlaadkaart, waar vind ik die?

Om je het eindeloos vergelijken van prepaid herlaadkaarten te besparen, hebben wij dat voor je gedaan! Hieronder vind je een goedkope prepaid herlaadkaart. Je kunt het meteen bestellen!

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

Prepaid met losse tarieven

De bovengenoemde prepaid kaarten zijn op los tarief. Dat betekent dat je er van te voren een tegoed op moet zetten. Zoals je hierboven kunt zien, kost bij de meeste providers 1 belminuut 0,10 cent. Dat houdt in dat als jij 10,- tegoed op je telefoon zet je daar, mits je er niks anders mee doet, 100 minuten mee kan bellen. Is je tegoed op? Dan kan je ook niet meer bellen, sms’en en internetten. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan aan het einde van de maand.

Prepaid bundels

Dat je nooit aan het einde van de maand voor onverwachte kosten komt te staan is natuurlijk een groot pluspunt van prepaid. Nog een handigheidje van een los tarief is dat je even goed gewoon een goedkope bundel kunt afsluiten. Heb je al zo’n voorgevoel dat je die maand veel gaat bellen? Sluit dan bij je provider een goedkope belbundel af!

Waarom prepaid?

We hebben de voordelen van prepaid nog 1 keer voor je op een rijtje gezet:

  • Geen onverwachte kosten aan het einde van de maand.
  • Je hebt grip op je uitgaven. Wil je deze maand iets rustiger aan doen? Dan zet je gewoon minder tegoed op je herlaadkaart.
  • Denk je juist wel meer internet, belminuten of sms’jes te gaan gebruiken? Sluit dan een goedkope bundel af naar keuze.
4.3/5 - (3 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+