Hoeveel kost een prepaid simkaart?

4 jan 2024 Simkaart

Tegenwoordig kan het erg lastig zijn om een geschikte provider te vinden. Als dit het geval is kan dit artikel je vast goed helpen. Lees in dit artikel alles wat je moet weten over de goedkoopste prepaid simkaarten, gratis simkaarten, en de tarieven van de grootste providers in België zodat jij een goed doordachte keuze kan gaan maken.

Kosten van een prepaid simkaart

Wat kost een nieuwe prepaid simkaart nou precies? Hieronder staan de populairste providers op een rijtje die prepaid aanbieden:

  • Mobile Vikings: €10,- eenmalig
  • Proximus: €10,- eenmalig
  • Orange €15,- eenmalig
  • BASE: €15,- eenmalig

Gratis simkaart

Het is tegenwoordig niet vreemd meer dat providers gratis simkaarten verstrekken. Een nadeel van deze gratis simkaarten is dat je hier vaak geen gratis beltegoed bij krijgt (soms wel), maar je maakt uiteraard wel gebruik van de goedkope tarieven die deze providers rekenen voor bellen, sms’en en internetten. Ook kun je gewoon gebruik maken van de prepaid bundels.

Bekijk onze pagina over gratis simkaarten voor meer informatie.

Goedkoopste prepaid simkaart

Momenteel biedt Mobile Vikings de meest voordelige prijzen op het gebied van prepaid. Dit komt voornamelijk door het feit dat je meer tegoed krijgt dan waar je voor betaalt. Zo ontvang je altijd data en belminuten, en kun je zelfs onbeperkt sms’en.

Prepaid simkaart bestellen?

In onderstaande tabel kun je zien welke providers wij aanraden op basis van de kosten van prepaid simkaarten en de tarieven per belminuut, sms, en MB. Klik op een van de bestelknoppen om direct te bestellen!

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

Kies je voor een data only optie, dan ontvang je een prepaid simkaart waar je alleen mee kunt internetten. Dit wordt vaak een data simkaart genoemd (omdat het alleen MB’s / GB’s bevat). Het voordeel hiervan is dat deze de voordeligste tarieven voor prepaid internet bevatten. Dit betekent dat je voordelig gebruik kunt maken van mobiel internet, zonder dat je hiervoor een abonnement hoeft af te sluiten.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+