Met prepaid alleen bellen, kan dat?

19 apr 2023 Prepaid bellen

Vandaag de dag is bellen nog steeds een van de bekendste manieren van communicatie. Veel mensen gebruiken een herlaadkaart dan ook alleen om te bellen. Ben je benieuwd of er herlaadkaart bestaat die specifiek bedoeld zijn om alleen te bellen? In dit artikel zullen we deze vraag voor je beantwoorden.

Prepaid kaart voor alleen bellen

Er bestaan geen specifieke herlaadkaarten waarmee je alleen kunt bellen. Uiteraard kun je wel gewoon een normale prepaid kaart gebruiken om alleen te bellen en geen sms’jes versturen of gebruik maken van internet. Het is dan wel het voordeligste om voor een provider te kiezen die lage beltarieven hanteert. Beltarieven verschillen per provider. Hieronder zie je de goedkoopste optie:

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

Waarom zou je met een herlaadkaart alleen willen bellen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je alleen zou willen bellen met een herlaadkaart. Hieronder hebben we een aantal van deze redenen voor je genoteerd.

  • Bellen met een oude telefoon is fijn en eenvoudig.
  • Bellen is een stuk persoonlijker dan smsen.
  • Als je vaak slecht bereik hebt of helemaal geen internet is het handig om altijd te kunnen bellen.
  • Senioren zijn vaak niet handig met een telefoon, daarom is bellen vaak makkelijker voor hun dan gebruik maken van internet.
  • Veel mensen met een prepaid telefoon van de zaak gebruiken deze alleen om mee te bellen.
  • Ouders geven jonge kinderen vaak een telefoon mee om alleen mee te bellen, zodat de kinderen contact op kunnen nemen met zijn/haar ouders of andersom.

Wat zijn alternatieven voor bellen via prepaid?

Met prepaid kun je makkelijk bellen en sms’en, maar er zijn ook wat alternatieven op normaal bellen en sms’en. Tegenwoordig heb je ook een heleboel opties met data. Je kunt nu ook mensen bellen of videobellen via Whatsapp, Snapchat en nog veel meer platformen. Ook kun je via al deze platformen razendsnel berichten versturen en ontvangen. Wanneer je alleen gebruik wilt maken van data kan je beter een data simkaart aanschaffen.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+