Prepaid internet voor je tablet?

Wil jij ongestoord kunnen internetten op je tablet zonder vast te zitten aan een abonnement, waarvoor je maandelijks moet betalen? Dan is prepaid internet zeer geschikt voor jou! Met prepaid internet kun je tegoed opwaarderen wanneer en waar je maar wilt. Prepaid internet wordt in verschillende vormen aangeboden en of het goedkoper is voor jou hangt af van je huidige situatie. In dit artikel bespreken hoe je het beste prepaid internet voor je tablet kunt vergelijken en waarom prepaid internet geschikt is voor jou. Nieuwsgierig? Lees gerust verder!

Prepaid internet voor je tablet? Dit is de beste keuze!

Wil jij direct internet op tablet zonder abonnement aanschaffen? Helemaal top! Met onze onafhankelijke vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende providers van prepaid internet. Wil jij zeker weten dat je de beste herlaadkaart in handen hebt, kies dan voor de prepaid kaart van Mobile Vikings. Provider Mobile Vikings heeft goedkope tarieven en een goede service. Klik op de oranje bestelknop in de tabel hieronder om direct jouw simkaart aan te schaffen!

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

Tip: je kunt ook kiezen voor een prepaid internet bundel om nog meer te besparen!

Welke prepaid kaart past in mijn tablet?

Om gebruik te kunnen maken van prepaid internet op je tablet heb je natuurlijk een simkaart nodig die je in je tablet stopt. Niet elke tablet is geschikt voor zo’n simkaart. Is er een 3G/4G versie van jouw tablet uitgebracht? Zo ja, dan is het mogelijk om een simkaart in je tablet te stoppen. Er wordt namelijk niet van een wifi-netwerk gebruik maakt, maar van het 3G/4G-netwerk van de provider, waarbij jij je simkaart koopt. Helaas is het niet mogelijk om te bellen of sms’en met je prepaid kaart, omdat tablets hier niet voor gemaakt zijn. Je kunt dus alleen internetten.

Voordelen van prepaid internet op tablet

Er zijn verschillende redenen om prepaid internet tablet te gebruiken:

  • Je hebt een slecht wifi-netwerk. Met prepaid internet kun je een stuk sneller internetten op je tablet.
  • Je hebt niet vaak toegang tot een wifi-netwerk. Met prepaid internet kun je ongestoord overal en nergens internetten.
  • Je bent vaak onderweg en hebt dus internet nodig.
  • Je zit niet vast aan een abonnement, dus je hebt geen betalingsverplichtingen.
  • Je betaalt alleen voor wat je aan data verbruikt. Houd je bij een sim only abonnement bijvoorbeeld data over, dan kun je dat niet meer gebruiken. Bij prepaid internet kun je het zolang gebruiken als je wilt, zolang je simkaart maar actief is.
2/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+