Prepaid kaart voor iPad

21 sep 2020 Simkaart

Ben je op zoek naar een prepaid kaart/herlaadkaart voor je iPad? Dan ben je hier aan het juiste adres. De vraag naar prepaid internet voor op de iPad blijft maar stijgen, omdat niet iedereen op elk moment van de dag online kan zijn. In plaats van een abonnement kun je daarom kiezen voor een prepaid kaart voor je iPad, waardoor je goedkoper uit bent. Tijdens deze blog lichten we prepaid internet voor je iPad toe. Lijkt deze prepaid simkaart wat voor jou? Lees dan verder.

Prepaid kaart voor de iPad kopen

Ben jij op zoek naar een herlaadkaart voor je iPad? Bij Mobile Vikings heb je volledige controle over je budget, maximale flexibiliteit en je zit niet vast aan een contract. Er zijn 4 verschillende soorten internetbundels bij Mobile Vikings gebaseerd op hoeveel data en belminuten je nodig hebt. Bestel hieronder de beste prepaid simkaart van dit moment!

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

Is een prepaid kaart voor de iPad geschikt voor mij?

Ben jij iemand die vaak op de iPad zit en gebruik maakt van het internet? Dan is een herlaadkaart misschien wel iets voor jou. Thuis heb je gewoon een wifi verbinding, maar stel dat je op vakantie gaat met de auto of je hebt ergens geen wifi, dan wil je natuurlijk wel kunnen internetten. Hieronder leggen we uit hoe je gebruik kunt maken van prepaid voor je iPad.

Hoe werkt prepaid internet

Met prepaid betaal je vooraf en zet je dus tegoed op een simkaart. In het geval van prepaid internet zet je data op je simkaart om te internetten op bijvoorbeeld je iPad. Er zijn twee manieren om prepaid internet aan te schaffen. Beslis wat voor jou de goedkoopste keuze is!

  1. Prepaid internet via een internetbundel
  2. Prepaid internet betalen per MB

Prepaid internet via een internetbundel

Bij prepaid internet via een internetbundel koop je een bepaalde hoeveelheid data/MB’s voor een vast bedrag dat je vooraf betaald. Je weet hierdoor precies wat je uit kan geven aan telefoneren en internetten. Het is mogelijk om je prepaid internetbundel elke maand te wijzigen of op stop te zetten.

Prepaid internet afrekenen per MB

Ook is het mogelijk om per losse MB vanuit je beltegoed af te rekenen. Dit is een goede optie wanneer je weinig internet gebruikt of omdat je vaak op een wifi-netwerk zit. Het betalen per MB is relatief duur vergeleken met een internetbundel. Bekijk dus goed hoeveel MB’s je ongeveer per maand gebruikt. Gebruik je maandelijks meer dan 50 MB, dan is het verstandig om een internetbundel te nemen.

De voordelen van prepaid internet

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruiken van prepaid internet. We zetten de voordelen hieronder voor je op een rijtje:

  • Je zit niet vast aan een duur abonnement. Je kunt er zelf voor kiezen om je databundel te verhogen of juist geen gebruik te maken van je databundel.
  • Je kan niet over het betaalde tegoed heen gaan. Je betaalt een vast bedrag van te voren en daardoor heb je geen maandelijkse vaste lasten.
  • Prepaid internet kan voordeliger zijn wanneer je het internet op je smartphone weinig gebruikt, maar dus wel vaak op je ipad zit te internetten.
Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+