Prepaid kaart zonder internet

Het kan zijn dat jij niet de behoefte hebt om te internetten op je telefoon buitenshuis. Als je aan bellen en sms’en genoeg hebt, kun je een prepaid simkaart zonder internet overwegen. In deze blog vertellen we wat de opties zijn waar je uit kunt kiezen. Lees dus verder!

Zonder internet niet mogelijk

Er bestaan geen prepaid simkaarten waarbij geen internet zit. Je moet zelf dus er voor zorgen dat je je mobiele data uit zet. Dit is makkelijk uit te zetten, het kan echter wel gebeuren dat je dit per ongeluk aanzet. Vooral als je niet erg bekend bent met mobieltjes kan dit voorkomen. Het is dus belangrijk dat je hier goed op let. Als je niet weet hoe je je mobiele data uit zet, dan raden wij aan dat je dit zo nu en dan laat controleren door iemand die meer ervaring heeft met mobieltjes.

Alles kan!

Aangezien je zelf in de hand hebt of je internet gebruikt op je prepaid kaart, kun je elke prepaid kaart gebruiken. Maar welke prepaidkaart is dan het gunstigste voor jou? Hieronder in de tabel kun je zien welke provider het beste bij jouw past. Onder de tabel staan een paar tips om je te helpen kiezen.

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

Waar moet ik op letten

Om er achter te komen welke provider het beste bij jouw past kun je deze tips gebruiken:

  • Bekijk of de providers belminuten afronden per minuut of per seconde
  • Bekijk de tarieven die de providers hanteren
  • Rekenen de providers een starttarief?

Voor wie is dit geschikt

Een prepaid simkaart waarbij geen internet wordt gebruikt kan vooral van pas komen bij kinderen, ouderen of mensen met een beperking. Het is helaas niet mogelijk om iemands toegang tot het internet via mobiele data te blokkeren. Het is dus belangrijk als je een prepaidkaart voor iemand koopt, en niet wilt dat daarmee wordt geïnternet, dat je sporadisch controleert.

Heeft deze blog je geholpen?
Laat het ons weten!

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+