Prepaid onbeperkt internet, is dat mogelijk?

Heb je voor een korte periode onbeperkt internet nodig? Daar zijn nu verschillende oplossingen voor. Is een prepaid met onbeperkt internet dan mogelijk? In dit artikel zullen we antwoord geven op deze vraag en een aantal alternatieven aanbieden.

Welke providers bieden onbeperkt prepaid internet aan?

Een herlaadkaart kan je opwaarderen en vervolgens kan je internetten met de gekochte data. In principe kun je dus al onbeperkt internetten zolang je maar genoeg opwaardeert.

Dit is natuurlijk niet direct onbeperkt internet. We hebben daarom onderzoek gedaan door te kijken of er een Belgische provider is die daadwerkelijk onbeperkt internet aanbiedt voor een korte periode. We hebben gekeken naar de onderstaande providers:

  • Mobile Vikings
  • Red Bull Mobile
  • Jim Mobile
  • Lyca Mobile

Helaas biedt geen van deze providers prepaid onbeperkt internet aan. Om onbeperkt te internetten zal je dus gebruik moeten maken van een normale prepaid herlaadkaart.

Prepaid internet bundels

Mobile Vikings is een voordelige aanbieder van prepaid bundels. Hieronder staan verschillende bundels van Mobile Vikings genoteerd.

  • Bij een bundel van €10 heb je de beschikking over 1 GB
  • Bij een bundel van €15 heb je de beschikking over 4 GB
  • Bij een bundel van €20 heb je de beschikking over 6 GB
  • Bij een bundel van €25 heb je de beschikking over 8 GB

Het gebeurt vaak dat er precies een maand overbrugt moet worden. In deze situatie is prepaid met alleen data perfect, omdat je geen abonnement hoeft af te sluiten. Klik op de bestelknop hieronder om meer te zien en een simkaart te bestellen, zodat je een van de bundels kunt activeren.

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

MiFi router en internet via prepaid

Wil je met meerdere mensen tegelijk gebruik maken van een prepaid bundel met internet data? Dan kun je gebruik maken van een MiFi router. Als je er nog geen hebt, is het ook mogelijk om een MiFi router voor een korte periode te huren tegen een laag bedrag. Een prepaid onbeperkt data bundel is meestal wel alleen bedoeld voor het gebruik van simpele apps zoals eerder al is aangegeven. Deze bundels zijn niet snel genoeg om gebruik te maken van apps die video’s streamen.

Voordelen van prepaid internet

Wat zijn nou precies de voordelen van prepaid internet data? We hebben al een aantal voordelen genoemd, maar we hebben ze allemaal nog even voor je op een rij gezet.

  • Je zit niet vast aan een abonnement.
  • Je bundel is meestal binnen de EU geldig.
  • Met een prepaid internetbundel kun je nooit over je bundel heen gaan. Op deze manier loop je geen risico meer op extra kosten.
  • Samen met een MiFi-router kunnen meerdere mensen tegelijk gebruik maken van een prepaid herlaadkaart internet data.
Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+