Prepaid simkaart met 4G internet

Alle providers bieden 4G internet aan voor een sim only abonnement, maar er zijn slechts een paar providers die 4G voor een herlaadkaart aanbieden. Dit komt door de geringe vraag naar 4G internet voor prepaid. Daarentegen is een 4G prepaid simkaart juist interessant voor mensen die controle willen houden over hun internetkosten. Als je op zoek bent naar een prepaid simkaart met 4G internet, lees dan gerust verder!

Wat is 4G prepaid?

4G is de vierde generatie van mobiel internetten. Het 4G-netwerk werkt via je provider. Met 4G Prepaid betaal je vooraf het aantal MB’s of het beltegoed dat je wilt hebben om te internetten of te bellen. Zo weet je precies hoeveel je uitgeeft aan 4G-internet en je kunt weer nieuwe data of beltegoed opwaarderen wanneer je wilt.

Voor wie is prepaid 4G geschikt?

Een sim only abonnement is niet voor iedereen geschikt. Daarom is Prepaid 4G een goed alternatief voor mensen die willen letten op hun uitgaven aan internet. Zo betaal je niet onnodig teveel voor data dat je toch niet gaat gebruiken.

Herlaadkaart met 4G internet kopen

Ben jij op zoek naar de beste prepaid simkaart met 4G internet op het moment? Check dan de tabel hieronder. Mobile Vikings is de beste prepaid simkaart met 4G internet op het moment. Wacht daarom niet te lang en klik op de bestelknoppen hieronder om overal en nergens supersnel te kunnen internetten!

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

Voordelen van prepaid 4G

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van prepaid 4G internet. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet!

  • Kosten onder de controle houden
  • Een extra telefoonnummer om bijvoorbeeld werk en privé gescheiden te houden
  • 4G is sneller dan 3G en de meeste WIFI verbindingen in huishoudens
  • Met 4G heb je een betere landelijke dekking
  • Prepaid tegoed blijft vaak wel 6 maanden lang houdbaar

Wat heb ik nodig om een prepaid simkaart met 4G aan te kunnen schaffen?

Om 4G prepaid aan te schaffen heb je een simkaart nodig. Deze kun je online bestellen bij een 4G provider of in de winkel. Of, als alternatief: Stap nu over en vergelijk de Vodafone Sim Only abonnement bij GratisTabletOnline.nl. Ook is het belangrijk om te kijken of je mobiel of tablet geschikt is voor 4G-internet en of je dekking hebt in het gebied waar je 4G wilt gebruiken.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+