Prepaid simkaart met databundel

Prepaid combineren met internet is erg populair geworden en wordt daarom ook steeds vaker gedaan door zowel jongeren als ouderen. Op deze manier heb je gemakkelijk controle over je kosten aan bellen en internetten. Wil jij ongestoord kunnen internetten en geen maandelijkse vaste lasten van een abonnement hebben? Dan is een prepaid simkaart met databundel zeer geschikt voor jou! Lees meer in dit artikel over hoe prepaid met internet werkt!

Wat is prepaid met een internetbundel en hoe werkt het?

Wanneer je een herlaadkaart met internetbundel aanschaft, betaal je eigenlijk van tevoren een bepaald bedrag voor een vast aantal datategoed en beltegoed. Het is ook mogelijk om per losse MB af te rekenen, maar dit is relatief gezien veel duurder. Daarom raden wij dit ook niet aan. Wanneer je een bepaalde hoeveelheid data hebt gekocht is het handig om dit wel op te maken, aangezien je niet de overige data meenneemt naar de voglende maand.

Prepaid simkaart met databundel kopen?

Ben jij geïnteresseerd in het kopen van een prepaid simkaart met internetbundel? Helemaal goed! Hieronder hebben we een aanbieder van de beste prepaid simkaart met internet van het moment. Wil jij zeker weten dat je de beste prepaid simkaart? Kies dan voor Mobile Vikings. Mobile Vikings biedt de goedkoopste tarieven, waarmee je ook nog in zowel België als het buitenland kan internetten op je mobiel. Klik op de oranje bestelknoppen in de tabel hieronder om direct jouw simkaart aan te schaffen!

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

Waarom prepaid internet van Mobile Vikings?

Bij Mobile Vikings heb je volledige controle over je budget, heb je maximale flexibiliteit en zit je niet vast aan een contract. Wil jij ongestoord kunnen internetten, zonder achteraf te moeten betalen elke maand voor een abonnement? Als je nu een prepaid simkaart bestelt, profiteer je van de mooie deals bij Mobile Vikings.

Voordelen van prepaid met een internetbundel

Er zitten vele voordelen aan het vooraf kopen van data- en beltegoed. We hebben de voordelen van een prepaid simkaart met een internetbundel hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Je hebt zelf de controle over je kosten en verbruik van data- en beltegoed.
  • Je zit niet vast aan een abonnement, waardoor je geen onverwachte kosten hebt.
  • Je kunt je prepaid internetbundel stopzetten, wijzigen of activeren wanneer je maar wilt.
Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+