Prepaid simkaart met telefoonnummer

Prepaid simkaarten of herlaadkaarten zijn en zullen altijd erg populair blijven. Wanneer je een prepaid simkaart bestelt dan zit daaraan een nieuw telefoonnummer gekoppeld. Wil je je oude nummer behouden? Dan kun je dat gemakkelijk regelen met je provider. Met nummerbehoud neem je je telefoonnummer mee naar je nieuwe prepaid simkaart. Ben jij op zoek naar een Prepaid simkaart met telefoonnummer? In dit artikel helpen we jou op weg om een geschikte herlaadkaart met telefoonnummer te kopen. Lees dus gerust verder!

Direct een prepaid simkaart met telefoonnummer kopen

Wil jij nu een prepaid simkaart met telefoonnummer kopen? Bekijk dan de populairste prepaid simkaarten in de onderstaande tabel. Wil jij de beste herlaadkaart van het moment? Kies dan voor Mobile Vikings. Mobile Vikings is de goedkoopste provider als het gaat om prepaid simkaarten/herlaadkaarten. Als je nu een simkaart bestelt, profiteer je van de mooie deals van Mobile Vikings. Klik op de bestelknoppen om meteen jouw prepaid kaart aan te schaffen!

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

Waarom een prepaid simkaart met telefoonnummer?

Een prepaid simkaart is altijd verbonden met een telefoonnummer. Het is niet mogelijk om zelf een nummer uit te kiezen. Wel kan je je oude nummer behouden. Hier later meer over. Er zitten veel voordelen aan een prepaidkaart met telefoonnummer in tegenstelling tot een sim only abonnement. Wanneer kies je voor een prepaid simkaart?

  • Voor betere controle over je totale uitgaven aan bellen en sms’en. Je hebt dus geen onverwachte kosten.
  • Wanneer je weinig gebruik maakt van internet, maar juist wel veel belt.
  • Je zit niet vast aan een contract. Je kunt tegoed opwaarderen wanneer je maar wilt.
  • Je betaalt alleen voor wat je verbruikt. Met een abonnement neem je bijvoorbeeld geen mb’s mee naar de volgende maand.

Een prepaidkaart met nummerbehoud

Wanneer je een nieuwe simkaart wilt aanschaffen, kun je ervoor kiezen om je oude nummer te behouden en mee te nemen naar je nieuwe prepaidkaart van een provider. Dit doe je door het aan te vragen bij je provider. Dit wordt geheel gratis geregeld. Op deze manier hoef je niet al je contacten te laten weten dat je een nieuw nummer hebt en hoef je niet je telefoonnummer aan te passen op verschillende online diensten, zoals DigiD.

Hoe werkt nummerbehoud met een prepaid simkaart?

Als je gebruik maakt van een herlaadkaart met telefoonnummer, kun je op elk moment veranderen van provider, omdat je niet aan een abonnement vastzit met een opzegtermijn. Je hebt alleen je huidige telefoonnummer en een werkende simkaart van je oude provider nodig om over te stappen. Het is niet mogelijk om je tegoed van je oude provider op een nieuwe prepaid simkaart bij een andere provider erop te zetten. Daarom is het slim om dit eerst helemaal op te maken, voordat je overstapt.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+