Prepaid simkaart vakantie

Heb je binnenkort een vakantie naar het buitenland gepland staan? Dan is het handig om een prepaid simkaart voor die vakantie naar het buitenland aan te schaffen. Een prepaid simkaart kan namelijk voordelig uitpakken als je korter dan een maand naar het buitenland gaat. In dit artikel bespreken we wat de beste opties zijn!

Prepaid simkaart vakantie, providers vergelijken

Voordat je de providers met elkaar gaat vergelijken, is het handig om te bedenken wat je nodig hebt. Als je alleen gebruik wilt maken van het internet, dan kun je beter kiezen voor een data simkaart. Als je wilt bellen, sms’en en internetten, dan kun je de onderstaande tabel gebruiken om providers met elkaar te vergelijken. Als je meteen een prepaid simkaart wilt kopen, druk dan op de “bestellen” knop!

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

Data simkaart

Als je geen belminuten en sms’jes nodig hebt en aan alleen internet genoeg hebt, dan kun je een data simkaart nemen. Voordelen van een data simkaart zijn:

  • Je maakt gebruik van het beste netwerk van het lang waar je verblijft.
  • Het tegoed is een heel jaar geldig.
  • De data simkaart is goedkoper

Meer informatie over de data simkaart vindt u op deze pagina.

Waarom prepaid simkaart voor op vakantie?

Tegenwoordig heb je bij veel providers dezelfde tarieven voor bellen, sms en internetten in de EU. Toch kan het voordeliger zijn om een prepaid simkaart voor vakantie aan te schaffen als je binnen de EU op reis gaat. Dit komt, omdat je op vakantie waarschijnlijk ander belgedrag hebt dan in Nederland. Als je buiten de EU op vakantie gaat dan kunnen de tarieven bij veel sim only abonnementen hoog oplopen. Op dat moment kan een prepaid simkaart op vakantie dus veel voordeliger zijn.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+