Prepaid simkaarten worden vaker gebruikt

27 jul 2020 Simkaart

Uit onderzoek van Telecompaper is gebleken dat prepaid simkaarten steeds vaker gebruikt worden. Daar waar de markt voornamelijk richting abonnementen aan het gaan is, blijkt er nog ruimte te zijn voor prepaid kaarten. Hoe dit komt beschrijven we kort in dit artikel.

Toename gebruik prepaid simkaarten

Op dit moment zijn sim only abonnementen geschikt voor personen die vaak gebruik maken van bellen. SMS’en en data. Personen die niet bellen of SMS’en, gebruiken twee keer zo vaak een prepaid simkaart dan een abonnement. De reden hiervoor is dat een prepaid simkaart tussen de 6 en 9 maanden actief blijft na activatie. Gedurende deze tijd kan de simkaart gebruikt worden voor alle vormen van bellen en communicatie via het internet. Hier wordt alleen een wifi verbinding bij gebruikt.

Prepaid ook interessant voor andere doeleinden

Prepaid simkaarten worden ook steeds vaker gebruikt op andere plaatsen en doeleinden. Voor elektronische apparaten hebben dit soort simkaarten een toegevoegde waarde doordat zij alleen een netwerk voorzien. Dit is vele malen goedkoper dan postpaid alternatieven. Daarnaast worden deze simkaarten ook gebruikt voor momenten waarbij er voor een korte periode van tijd gebeld of gebruik van het internet gemaakt moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie of een congres.

Zelf een Prepaid simkaart bestellen?

Wil jij ook een prepaid kaart gebruiken voor een ander doeleind? Kijk voor een overzicht van prepaid simkaarten op onze homepage. Zo kun je makkelijk en snel providers en tarieven met elkaar vergelijken. Bestellen gaat via de bestelknoppen. Vaak worden deze simkaarten binnen enkele dagen geleverd.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+