Tweede simkaart voor alleen internet

In een tijd waarin we steeds meer afhankelijk zijn van internet, kan het handig zijn om een extra simkaart te hebben voor uw smartphone of tablet. Vooral als u veel onderweg bent of op reis gaat, is het hebben van een extra simkaart met alleen internet juist voordelig.

Voordelen extra data only sim

Een data only sim is een simkaart die alleen gebruikt wordt voor internet en geen belminuten heeft. Het voordeel van een extra data only sim is dat u altijd overal extra data tot uw beschikking heeft. U kunt bijvoorbeeld een data only sim gebruiken voor uw tablet of tweede smartphone, zodat u altijd en overal verbonden blijft.
Een data only simkaart is vaak ook voordeliger dan een reguliere simkaart met belminuten en data. U betaalt namelijk alleen voor het aantal Mb’s dat u nodig heeft. Daarnaast kunt u met een data only simkaart flexibel zijn en het aantal Mb’s dat u nodig heeft maandelijks aanpassen aan uw behoeften.

Een ander voordeel is dat u met een extra data only simkaart niet gebonden bent aan een bepaalde provider of abonnement. U koopt namelijk een prepaid data only simkaart die u gebruikt in elke simlockvrije smartphone, tablet of slim apparaat. Zo kunt u zelf bepalen welke provider het beste bij uw behoeften past.

Wat past bij u?

Bent u op zoek naar een extra data only simkaart? Bekijk onze data only simkaarten pagina. Hier kunt u een prepaid data only simkaart kopen met verschillende databundels. Zo bepaalt u zelf hoeveel data u nodig heeft en betaalt u alleen voor wat u gebruikt.
Een extra data only simkaart is ook handig als u op reis gaat en niet afhankelijk wilt zijn van wifi-netwerken in hotels of cafés. Bij XIPO CONNECT kunt u een extra data only simkaart kopen met 2 gigabytes aan gratis data voor €24,95. Zo bent u altijd en overal online, zonder u zorgen te maken over de kosten van roaming of het gebruik van openbare wifi-netwerken.

Gratis dataPer MB
Data simkaart Europa2GBVanaf €0,006Bestel
Data simkaart Wereldwijd1GBVanaf €0,018Bestel
Data simkaart Nederland10GB / 30GB / 100GBVanaf €0,00059Bestel

Conclusie

Kortom, een extra data only simkaart kan veel voordelen bieden als u alleen internet nodig heeft en uw belminuten wilt behouden voor uw hoofdtelefoon. Kijk voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden op de data only simkaart pagina van XIPO CONNECT.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+