Welke herlaadkaart moet ik kiezen?

25 nov 2020 Algemeen, Simkaart

Doordat er meerdere telecomaanbieders zijn, kan het een hele klus zijn om alle aanbieders te vergelijken. Als je het voordeligst uit wilt zijn, moet je jezelf enkele vragen stellen. Wij laten je zien welke stappen je moet doorlopen om erachter te komen welke herlaadkaart geschikt is voor jou.

Wat is de beste herlaadkaart?

Bij het kiezen van een simkaart zijn een aantal dingen belangrijk als je het goedkoopst uit wilt zijn. De aanschafkosten zijn misschien helemaal niet belangrijk. Dit zal afhangen van het gebruik. Bekijk daarom de tarieven van providers, zodat je een juiste keuze kunt maken. Mobile Vikings heeft de beste herlaadkaart, waarbij je uit meerdere bundels kunt kiezen. Bestellen doe je met de bestelknop!

Prepaid providerBellenSMSPer MB
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,200,0075
0,0075
Bestel
XIPO CONNECT
(Data Only Jaarbundels)
--Vanaf 0,006Bestel

Gratis simkaart of niet?

Geen aanschafkosten klinkt misschien heel aantrekkelijk bij een gratis simkaart, maar de tarieven kunnen een stuk duurder gaan uitvallen. Als jij een groot data verbruiker bent, kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een betaalde simkaart door de gratis belwaarde die je daar krijgt.

Tarieven

Om daarna tot de voordeligste keuze te komen moet er gekeken worden naar je persoonlijke voorkeuren. Bel je veel of gebruik je juist meer internet data? Het kan ook zijn dat jij nog veel contact hebt met iemand via sms. Wanneer je voornamelijk belt is het logisch om te kiezen voor een provider met een laag beltarief. Ditzelfde geldt voor sms en het internettarief. Ook het starttarief voor bellen kan verschillen per provider. Wanneer jij voornamelijk kort belt is het voordeliger om te kiezen voor een provider met een laag starttarief.

Afrekening

Veel telecomproviders laten hun prepaid tarieven zo voordelig mogelijk overkomen op de consument, terwijl je tegoed in werkelijkheid sneller gaat dan je vooraf had gedacht. Let er daarom op of bellen wordt afgerekend per minuut of per seconde. Als er per minuut wordt afgerekend ben je duurder uit, omdat dit naar boven afgerond wordt. Dit geldt ook voor het afrekenen van internet. Als er per KB afgerekend wordt, ben je goedkoper uit dan wanneer er per MB wordt afgerekend. Goed om rekening mee te houden dus, dit kan een hoop schelen. Vergelijk het aanbod dus goed om tot de voordeligste prepaid kaart te komen.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+